Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Συγκλονίζουν οι γονείς της Έμμας: «Σταματήσαμε να αναπνέουμε το βράδυ του τροχαίου»

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε με τους γονείς της 21χρονης φοιτήτριας.

Ελλάδα

Με τους γονείς της 21χρονης φοιτήτριας, η οποία σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν οδηγός την χτύπησε με το αυτοκίνητό του και την παράτησε στη μέση του δρόμου, επικοινώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι γονείς της Έμμας ευχαρίστησαν τον Πρωθυπουργό, ωστόσο του έθεσαν ερωτήματα για τη νομοθεσία, σύμφωνα με το STAR.

«Εμείς σταματήσαμε να αναπνέουμε 22 Νοεμβρίου στις 1.20 το βράδυ. Έχω απίστευτο θυμό και πολύ μεγάλη απογοήτευση», δηλώνει η μητέρα της Έμμας, Κέλλυ Καμπάκη.

«Γιατί αυτός ενώ ήταν σεσημασμένος αλλοδαπός χωρίς άδεια παραμονής, κυκλοφορούσε σε αυτή τη χώρα ελεύθερος; Γιατί, ενώ είχε συλληφθεί, είχε αφεθεί να συνεχίζει τη δράση του και δεν είχε απελαθεί; Γιατί, ενώ το μάξιμουμ της ποινής του που προβλέπει ο νόμος είναι περί τα 15 χρόνια, θα εκτίσει μόνο το 1/3;», είναι μερικά από τα ερωτήματα που απευθύνουν οι γονείς.

Στην επιστολή τους προς τον Πρωθυπουργό οι χαροκαμένοι γονείς επισημαίνουν ότι, όπως για εκείνους ήταν μονόδρομος στο να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους χαρίζοντας ζωή, πρέπει να υπάρχει και μέριμνα για πρόληψη από την πλευρά της πολιτείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι από τη ζώνη

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με δράστη τον 39χρ...

Φόρτωση άρθρων...