Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Την Τρίτη τα τρακτέρ θα «παρκάρουν» στο Σύνταγμα – Οι αγρότες κλείνουν λιμάνια και τελωνεία

Ελλάδα

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη της Νίκαιας Λάρισας. 

Την προσεχή Τρίτη 20 Φεβρουαρίου οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους, όπως αποφασίστηκε στην πανελλαδική σύσκεψη της Νίκαιας.  

Παράλληλα, αποφασίστηκε πως όσοι μείνουν πίσω, θα προχωρήσουν σε δράσεις με κλείσιμο δρόμων και παράλληλες δράσεις σε τελωνεία και λιμάνια για να ασκηθεί πίεση στην Κυβέρνηση. 

Οι αγρότες εξηγούν πως δεν τους βρίσκει σύμφωνους - βάσει των μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση - ο διαχωρισμός σε συνεταιρισμένους και μη ή για ληξιπρόθεσμες ή μη ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

Την ίδια ώρα αγρότες της Φλώρινας έκλεισαν τα σύνορα στη Νίκη για τα φορτηγά που μεταφέρουν εμπορεύματα μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Συνάδελφοί τους προχώρησαν στον καθολικό αποκλεισμό του κεντρικού κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη αποκλείοντας τις εισόδους πρόσβασης στο κτίριο για όλους τους υπαλλήλους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Φόρτωση άρθρων...