Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Σύλληψη για τη φωτιά στην Κερατέα

Ελλάδα

Σε μία σύλληψη για τη φωτιά στην Κερατέα προχώρησαν οι Αρχές. Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας άνδρας. Ο συλληφθείς ζήτησε συγγνώμη και έδωσε στις Αρχές τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη και ξεκίνησε η πυρκαγιά στην Κερατέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτελούσε θερμές εργασίες και ήταν απρόσεκτος: «Εκτελούσα εργασίες και δεν πρόσεξα. Μου ξέφυγε. Ζητάω συγγνώμη για αυτό που έγινε ήταν λάθος μου», υποστήριξε στην προανακριτική του απολογία.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά νωρίτερα σήμερα ο άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), με τη συνδρομή ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαρκοπούλου.

Κατηγορείται ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε ξηρά χόρτα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης θερμών εργασιών. 

Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση, ανάμεσα στην Κερατέα και την Μεγάλη Αυλή, όπου υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες. Οι φλόγες δεν απείλησαν άμεσα σπίτια, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βραυρώνα: Τη Δευτέρα η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του βρέφους – Η κάμερα ασφαλείας «πρόδωσε» τον πατέρα

Σοκ και φρίκη έχει προκαλέσει η υπόθεση με το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα. Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του βρέφους που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπί...

Παραδόθηκε ένας από τους βασικούς υπόπτους για την δολοφονία Λυγγερίδη - Οδηγείται στη φυλακή

Ένας ύποπτος για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου, παραδόθηκε το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στο Τμήμα...

Φόρτωση άρθρων...