Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Συνάντηση της ΟΝΝΕΔ με το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «PRAKSIS» (Photos)

Ελλάδα

Tην Ανεξάρτητη Ανθρωπιστική Οργάνωση «PRAKSIS» επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ορφέας Γεωργίου, μαζί με μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου, καθώς από τους βασικούς στόχους της Οργάνωσης είναι η υλοποίηση δράσεων και επισκέψεων, που προωθούν τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά.

Τα στελέχη της Οργάνωσης υποδέχτηκαν, η διευθύντρια τμήματος προγραμμάτων, Νατάσα Φιλιππούση, η διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού και υπεύθυνη εθελοντών, Δανάη Βαλλιανάτου και η συντονίστρια ιατρικής υπηρεσίας του σωματείου, Νίκη Βουδούρη, οι οποίες επισήμαναν πως πρωταρχικός στόχος του «PRAKSIS» είναι η στήριξη των ατόμων, που βιώνουν κοινωνικό και οικονομικό αποκλεισμό και η υπεράσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους.

Συνάντηση της ΟΝΝΕΔ με το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «PRAKSIS»

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ περιηγήθηκαν στο σωματείο και μίλησαν με τους εθελοντές για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να συνδράμει στο έργο τους, όπως είναι η προσφορά τροφής, φαρμάκων και η παροχή εθελοντικής εργασίας. 

«Είμαστε χαρούμενοι που από το 2004 μέσα από τα προγράμματά μας, τις δράσεις και τις παρεμβάσεις μας προσφέρουμε βοήθεια και στήριξη σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη», υπογράμμισε η Νατάσα Φιλιππούση κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

Συνάντηση της ΟΝΝΕΔ με το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «PRAKSIS»

Στην επίσκεψη στο μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «PRAXIS» παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παναγιώτης Λεμπέσης, ο υπεύθυνος οργανώσεων Αττικής Γρηγόρης Μπεκατώρος, η αναπληρωτή υπεύθυνη οργανώσεων Αττικής Βάλια Καράμπελα και ο αναπληρωτής υπεύθυνος εθελοντισμού Χρήστος Παπούλιας.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ορφέας Γεωργίου, δήλωσε μετά το πέρας της επίσκεψης: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους εργαζομένους και τους εθελοντές του «PRAKSIS» που δίνουν καθημερινά ένα ισχυρό μήνυμα ευαισθητοποίησης προς όλους τους πολίτες για να αναλάβει ο κάθε ένας από εμάς έναν πιο ενεργό κοινωνικό ρόλο. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τα τελευταία 3,5 χρόνια έχει αποδείξει στην πράξη με τις πολιτικές της τί σημαίνει προοδευτική- κοινωνική πολιτική. Κι εμείς στην ΟΝΝΕΔ, στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που το χρειάζονται, σε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη.O εθελοντισμός δεν χωρά εξαιρέσεις και αστερίσκους. Απαιτεί διάρκεια, σχέδιο και ψυχή».

Συνάντηση της ΟΝΝΕΔ με το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «PRAKSIS»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ξεπέρασε τους 37 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη – Οι οκτώ περιοχές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες

Καλοκαιρινό ήταν σήμερα το σκηνικό του καιρού στην Κρήτη, όπου η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 37 βαθμούς Κελσίου. Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφηκαν στην Κρήτη έρχονται ω...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Ιούλιος Γαλάτεια, Γαλατία Φαεινός, Φαεινή

Φόρτωση άρθρων...