Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Συνελήφθη 35χρονος που παρέλαβε δέματα με δεκάδες κιλά κάνναβης - Είχαν εντοπιστεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ελλάδα

Στη σύλληψη ενός 35χρονου για υπόθεση ναρκωτικών προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 35χρονο να παραλαμβάνει από γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών στην περιοχή των Πατησίων, ταχυδρομικά δέματα που περιείχαν 24 κιλά και 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Τα δέματα αυτά είχαν εντοπιστεί προγενέστερα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
 

 

narkotika_2

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Στο πλαίσιο επιχείρησης «Ελεγχόμενης Παράδοσης» της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και κατόπιν απόφασης του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών και έγκρισης του κ Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, κατελήφθη 35χρονος ημεδαπός να παραλαμβάνει από γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών στην περιοχή των Πατησίων, ταχυδρομικά δέματα που περιείχαν -24- κιλά και -200- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και τα οποία είχαν εντοπιστεί προγενέστερα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ο 35χρονος συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 9-2-2024 στο κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών στην περιοχή των Πατησίων, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, πλαστογραφία και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Μετά από έρευνα στην οικία του 35χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -18- νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά -19- κιλά και -685- γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη, ναρκωτικά χάπια και ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό συνεργών του συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κάλυμνος: Εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών από την ΕΛΑΣ - Διακινούσαν κοκαΐνη μέσα σε κάψουλες

Στην εξάρθρωση μιας σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Κάλυμνο προχώρησαν οι Αρχές. Τα μέλη της σπείρας διακινούσαν κοκαΐνη, η οποία ήταν συσκευασμένη σε κάψουλες, που ερχόταν μ...

Πάσχα: Κλειστά για τρεις ημέρες τα σούπερ μάρκετ - Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Αλλαγές στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ φέρνει η μεταφορά της Πρωτομαγιάς. Λόγω της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή στις 7 Μαΐου, τα σούπερ μάρκετ θα κατεβάσ...

Φόρτωση άρθρων...