Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Συνελήφθη Αφγανός που παρενόχλησε 16χρονη μαθήτρια μέσα στο τρένο

Ελλάδα

Χειροπέδες σε έναν 23χρονο Αφγανό πέρασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καθώς φέρεται να παρενόχλησε μία 16χρονη μαθήτρια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη περί τις 16:00 το μεσημέρι της Κυριακής (22/10) την ώρα που η ανήλικη βρίσκονταν μέσα σε συρμό του ΗΣΑΠ με κατεύθυνση τον σταθμό του Ηρακλείου.

Εκεί, με βάση την καταγγελία, ο 23χρονος προσέγγισε την 16χρονη, άρχισε να της μιλάει και επιχείρησε να την αγκαλιάσει. Η ανήλικη κοπέλα έβαλε τις φωνές, κατέβηκε από τον συρμό και βρήκε καταφύγιο σε παρακείμενο κατάστημα, με τον νεαρό Αφγανό να την ακολουθεί. Τότε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος τον έδιωξε και κάλεσε το «100», με τον 23χρονο να παραμένει σε κοντινή απόσταση και να περιμένει να βγει η ανήλικη.

Τελικά αυτό δεν συνέβη, με τους αστυνομικούς που έφτασαν γρήγορα στο σημείο να περνούν χειροπέδες στον νεαρό και να τον οδηγούν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, που ανέλαβε τον σχηματισμό ποινικής δικογραφίας σε βάρος του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Φόρτωση άρθρων...