Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω προϊστάμενος της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας για χρηματισμό

Ελλάδα

Υπόθεση διαφθοράς στην οποία εμπλέκεται υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, διαλεύκανε η αστυνομία, ύστερα από καταγγελία πολίτη.

Η καλά οργανωμένη επιχείρηση της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε μετά από καταγγελία πολίτη ότι ο προϊστάμενος τμήματος της Περιφέρειας ζητά χρήματα για να υλοποιηθεί μία υπόθεσή του. Όπως είχαμε αναφέρει τα στελέχη της αστυνομίας έφτασαν χθες βράδυ στη Χαλκίδα και έκαναν όλες τις προετοιμασίες για την σημερινή του σύλληψη μεταξύ των οποίων και έρευνα στο γραφείο του, που έκαναν φύλλο και φτερό.

evoia

Πρόκειται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evia online για τον 62χρονο Κ.Κ. που διαμένει στο Αλιβέρι και ήταν προϊστάμενος σε υπηρεσία που έχει σχέση με χορήγηση αδειών. Συνελήφθη ο ίδιος επ' αυτοφώρω. Όπως και δύο άλλα άτομα. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του. Αυτή την ώρα προσήχθησαν στον εισαγγελέα Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους Νίκος Μιχαλολιάκος, θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας, ...

Φόρτωση άρθρων...