Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Συνελήφθη νεαρός Αλβανός- Καταγγελία για βιασμό 17χρονης

Ελλάδα

Χειροπέδες πέρασαν οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος  ανηλίκων, το απόγευμα της Τρίτης, σε έναν νεαρό Αλβανό, ο οποίος καταγγέλθηκε ότι βίασε 17χρονη μαθήτρια.

Η 17χρονη συνοδευόμενη από την μητέρα της κατήγγειλε τον συγκεκριμένο άνδρα για τον βιασμό της, ενώ κατέθεσε και μήνυση εναντίον του στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων, στην περιοχή όπου διαμένει.

Ωστόσο η υπόθεση διαβιβάστηκε στον Κορυδαλλό γιατί σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η 17χρονη  ο φερόμενος βιαστής της την πήγε στο σπίτι του σε αυτή την περιοχή.

Στη συνέχεια όμως διαπιστώθηκε πως ήταν η περιοχή της Αγίας Βαρβάρας .

Το κορίτσι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές , είναι συναισθηματικά φορτισμένο και κλαίει, από όλη αυτή τη δεινή κατάσταση. Ο συλληφθείς φέρεται να αποκρούει την καταγγελία υποστηρίζοντας ότι υπήρξε συναίνεση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Επεκτείνονται σε καρκίνο του παχέος εντέρου και καρδιά τα προγράμματα δωρεάν προσυμπτωματικού ελέγχου

Το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας «Προλαμβάνω» παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε εκδήλωση στο Ίδρυμα «Βασίλη και Ελίζας» Γουλανδρή, παρουσία του ...

Φόρτωση άρθρων...