Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθησαν 16χρονος και 30χρονη για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν περίπου 25 κιλά μεθαμφεταμίνης

Ελλάδα

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 16χρονος Πακιστανός και μία 30χρονη Ελληνίδα οι οποίοι συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ενώ κατασχέθηκαν περίπου 25 κιλά μεθαμφεταμίνης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο των δράσεων της Δίωξης Ναρκωτικών για τη σύλληψη διακινητών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση των δύο κατηγορούμενων, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν να κατέχουν, με σκοπό τη διακίνησή της, ποσότητες μεθαμφεταμίνης.

Συνολικά κατασχέθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ: 5 κιλά και 75 γραμμάρια κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη «shisha», δύο πλαστικά δοχεία που περιείχαν μεθαμφεταμίνη σε υγρή μορφή μικτού βάρους 19 κιλών και 830 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Φόρτωση άρθρων...