Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Συνελήφθησαν δυο αστυνομικοί για τη διαρροή του βίντεο από την εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη

Ελλάδα

Συνελήφθησαν δυο αστυνομικοί για διαρροή βίντεο λίγο μετά την μαφιόζικη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη στο Νέο Κόσμο τα ξημερώματα της Κυριακής (14/01/2024).

Δυο αστυνομικοί συνελήφθησαν με την κατηγορία πως κατέγραψαν και διέρρευσαν βίντεο στα ΜΜΕ, στο οποίο απεικονίζεται η σορός του Βαγγέλη Ζαμπούνη λίγο μετά τη δολοφονία στο Νέο Κόσμο.

Ο ένας από τους συλληφθέντες αστυνομικούς υποστήριξε πως τράβηξε το βίντεο για να συντάξει την αναφορά του και ο δεύτερος ότι το έστειλε σε έναν φίλο του, που το ανέβασε σε ομαδική συνομιλία αστυνομικών.

Οι δυο αστυνομικοί παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο ενώ φέρονται να ομολόγησαν ότι αυτοί έκαναν την καταγραφή και τη διαρροή.

Παράλληλα, εξήχθη αντίγραφο της δικογραφίας και στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που ήδη άρχισε, θα  διερευνηθεί και το πώς διέρρευσαν βίντεο από κάμερα ασφαλείας από τη στιγμή της δολοφονίας του 44χρονου στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τράπεζες: Πότε κλείνουν λόγω Πάσχα - Τι προβλέπεται για μισθοδοσία και πληρωμές

Κλείνουν για έξι μέρες οι τράπεζες λόγω του Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς. Η καταβολή του Δώρου Πάσχα δεν πρόκειται να επηρεασθεί από αυτές τις τροποποιήσεις, ...

Φονικό στο Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Ο δράστης του φονι...

Φόρτωση άρθρων...