Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθησαν δύο άτομα για τη διάρρηξη γραφείων του ΟΣΕ στην Ομόνοια

Ελλάδα

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ δυο αλλοδαποί, ένας 34χρονος Ιρανός και ένας 41χρονος Αφγανός, που διέρρηξαν γραφεία του ΟΣΕ που βρίσκονται στην περιοχή της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ περίπου στις 11 το βράδυ της περασμένης Τρίτης, οι δυο αλλοδαποί πήδηξαν από ταράτσα παρακείμενης πολυκατοικίας στην ταράτσα του κτηρίου όπου στεγάζοντας τα γραφεία του Προμηθευτικού Καταναλωτικού Τουριστικού Συνεταιρισμού Εργαζομένων του ΟΣΕ (ΣΥΝΠΕ ΟΣΕ) στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 59, και από εκεί κατέβηκαν στο 2ο όροφο, όπου εντόπισαν και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο.

Στο σημείο όμως έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που είχαν ειδοποιηθεί από περίοικους, και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς.

Μάλιστα ο 34χρονος στην προσπάθειά του να διαφύγει, έπεσε στις σκάλες και τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Φόρτωση άρθρων...