Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Σύζυγος Γιοκαρίνη: «Έχει γίνει πολύ κακό για το τίποτα, έχει γίνει η τρίχα τριχιά»

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης μετά από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία, καθώς, όπως αρχικά είπε, επιχείρησε να την πιάσει από το λαιμό.

Στον 68χρονο τραγουδιστή ασκήθηκε ποινική δίωξη και όπως ορίζει ο νόμος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ωστόσο, την ώρα που ο Γιάννης Γιοκαρίνης αναμένει ακόμη την εκδίκαση της υπόθεσής του, η 47χρονη σύζυγός του, Σοφία Μιχαλοπούλου, εμφανίστηκε στα δικαστήρια προκειμένου να ανακαλέσει την καταγγελία.

Σε δήλωση που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες περιέγραψε το τι συνέβη ενώ έκανε σαφές ότι δεν τσακώθηκε με τον σύζυγό της και δεν τη χτύπησε, όμως εκείνη είχε  εντωμεταξύ καλέσει την αστυνομία και κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία.

Συγκεκριμένα η Σοφία Μιχαλοπούλου ανέφερε:  «Έχει γίνει πολύ κακό για το τίποτα. Έχετε τσακωθεί ποτέ εσείς με τις γυναίκες σας σπίτι σας; Αυτό έγινε ακριβώς και πήρα τηλέφωνο γιατί οι φωνές έβγαιναν προς τα έξω για να γίνει μία σύσταση να ηρεμήσουν τα πνεύματα».

«Από εκεί και πέρα έχει γίνει η τρίχα τριχιά ότι με έπιασε από το λαιμό, ότι με βάρεσε…», πρόσθεσε η 47χρονη και συνέχισε «και μου λένε ότι είναι αυτεπάγγελτο και για αυτό τραβηχτήκαμε ως εδώ. Δεν ζητάω τίποτα μόνο να τον βγάλετε από τα μανταλάκια».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χανιά: Διασώθηκε τουρίστρια που τραυματίστηκε ανήμερα του Πάσχα σε φαράγγι και δεν μπορούσε να περπατήσει

Μια 26χρονη Καναδή κάλεσε σε βοήθεια το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι στο φαράγγι Αυλάκι, κοντά στη μονή Γουβερνέτου, στα Χανιά της Κρήτης. Σύμφω...

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε πιστόλι κρυμμένο μέσα σε τοίχο κελιού -Τι είδαν οι αστυνομικοί

Ένα πιστόλι βρέθηκε κρυμμένο μέσα στον τοίχο κελιού στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι αρχές του σωφρονιστικού ιδρύματος καθώς και αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και βρήκαν το όπλο...

Φόρτωση άρθρων...