Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Αιματηρή συμπλοκή στην Κέρκυρα: Μαθητής επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο ανήλικους και έναν 49χρονο - Συνελήφθη ο δράστης

Ελλάδα

Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλατεία Σαρόκο στην Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, έχουν τραυματιστεί τρία άτομα από επίθεση που δέχθηκαν με μαχαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι ανήλικοι άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους και κάποια στιγμή ένας εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στους άλλους δύο μαθητές.

Ο δράστης μόλις αντιλήφθηκε τι έγινε, προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο λίγο αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη από την Aστυνομία.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τους τραυματίες στο Νοσοκομείο. Πρόκειται για έναν 14χρονο, έναν 17χρονο και έναν 49χρονο ο οποίος περνούσε από το σημείο και προσέτρεξε για βοήθεια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και εκείνος.

Αιματηρή συμπλοκή στην Κέρκυρα: Μαθητής επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο ανήλικους και έναν 49χρονο

Συνελήφθη ο μαθητής που μαχαίρωσε δύο εφήβους και έναν περαστικό

Κάτι παραπάνω από μια ώρα κράτησαν οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του 17χρονου μαθητή που σκόρπισε τον πανικό στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρας, το μεσημέρι, όταν τραυμάτισε με μαχαίρι δύο ανήλικους μαθητές και έναν περαστικό που προσπάθησε να τον εμποδίσει.

Ο μαθητής Λυκείου το είχε βάλει στα πόδια μετά το αιματηρό επεισόδιο. Ωστόσο, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και θα απολογηθεί για τους λόγους που προκάλεσαν το βίαιο ξέσπασμά του. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο δράστης ήρθε αρχικά στα χέρια με έναν 14χρονο μαθητή Γυμνασίου, αλλά στη συνέχεια έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε στα πλευρά. Στη συνέχεια, τραυμάτισε με το ίδιο μαχαίρι στο πόδι έναν 17χρονο που επιχείρησε να παρέμβει, αλλά και στο χέρι έναν 49χρονο ο οποίος περνούσε τυχαία και έτρεξε να βοηθήσει τα δυο παιδιά. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κέρκυρας ελαφρά τραυματισμένοι, αλλά και με ισχυρό σοκ από τα όσα συνέβησαν.

Αιματηρή συμπλοκή στην Κέρκυρα

Αυτόπτες μάρτυρες της αιματηρής συμπλοκής στην Κέρκυρα μίλησαν στο Kerkyrasimera.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κιλκίς: Επιτέθηκε δύο φορές με τσεκούρι σε αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν

Με τσεκούρι επιτέθηκε δύο φορές σε αστυνομικούς ένας 51χρονος στο Κιλκίς. Η ηλικιωμένη μητέρα του τον είχε καταγγείλει για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και όταν κλήθηκαν οι α...

Φόρτωση άρθρων...