Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Τα 10 καλύτερα «εναλλακτικά» ελληνικά νησιά που θα πρωταγωνιστήσουν το 2024

Ελλάδα

Τους 10 καλύτερους εναλλακτικούς νησιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας για το νέο έτος που προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες πέρα από τα συνηθισμένα, ανακοίνωσε η δημοφιλής ταξιδιωτική ιστοσελίδα Responsive Travel που εξειδικεύεται στις εναλλακτικές δραστηριότητες και τη βιωσιμότητα.

Ποια είναι τα 10 ελληνικά νησιά στον κατάλογο

Στις πρώτες τρεις θέσεις του καταλόγου βρίσκονται η Κύθνος για ιδανικές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, η Ιθάκη για καταδύσεις και η κατανυκτική Πάτμος για ποιοτικό θρησκευτικό τουρισμό.

Ακολουθούν η Αμοργός με τα πανέμορφα μοναστήρια, η Νάξος με την εντυπωσιακή φύση της, η Σύρος με την ιδιαίτερη νεοκλασική αρχιτεκτονική και η Τήνος με την πλούσια ιστορία.

Τη λίστα συμπληρώνουν η Κάρπαθος με την παραδοσιακή τοπική κουζίνα, η μυθική Σέριφος και η Άνδρος που εντυπωσιάζει με τα μονοπάτια της και «ταξιδεύει» τους επισκέπτες σε άγρια φυσικά τοπία και ιστορικά μνημεία!

Ο κατάλογος εντάσσεται στις πρωτοβουλίες του ΕΟΤ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 6 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα Ιώβ, Ιωβία, Ιώβη Γεώργιος, Γεωργής, Γιώργος, Γιώργ...

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία, αλλά έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας – Τι να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους το πρωί και βαθμιαία μεταβλητούς στα 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 25 βαθμών Κελσίου.

Φόρτωση άρθρων...