Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης: Τα εμβάσματα στον λογαριασμό της «έκαψαν» τη μητέρα του κοριτσιού – Πώς έφτασε η Αστυνομία στη σύλληψή της

Ελλάδα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης. Η μητέρα της 12χρονης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Σε βάρος της 37χρονης γυναίκας ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία. Η βασική κατηγορία που αποδίδεται στη μητέρα είναι διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας. Η 37χρονη αρνείται μέχρι τώρα τις κατηγορίες σε βάρος της. 

Ένα έμβασμα των 20 ευρώ, οι συνομιλίες που κατέγραψε από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του μήνα ο κοριός της Αστυνομίας και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση την τελευταίες εβδομάδες η μητέρα της 12χρονης ήταν αυτά που την «έκαψαν».

Οι αναλυτές της Ασφάλειας από την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε ύποπτη συμπεριφορά. «Δεν ήταν δυνατόν το παιδί να κυκλοφορεί με πανάκριβα κινητά, μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, καινούργιο ποδήλατο και -το κυριότερο- να της ζητάει συνεχώς χρήματα», έλεγαν. «Δεν είναι φυσιολογικό μία γυναίκα να ζητάει από ένα παιδί της ΣΤ’ Δημοτικού λεφτά», λένε οι αναλυτές της Ασφαλείας.

Οι κατηγορίες για τη μητέρα είναι βαριές, καθώς διώκεται για κακουργηματική μαστροπεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εμβάσματα που δεχόταν στον λογαριασμό της είναι, πολύ περισσότερα και, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.

Σήμερα στις 16:30, ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας μετέβη στην οικία της μητέρας, την ώρα που βρισκόταν εκεί με κάποια από τα παιδιά της. 

Της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττική μαζί με τρία από τα παιδιά της που, προφανώς λόγω ηλικίας, δεν μπορούσε να τα αφήσει μόνα στο σπίτι.

Αν και είχε εκδοθεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης, αυτό που της είπαν, είναι ότι πρέπει να μεταβεί στην Υποδιευθυνση Προστασίας Ανηλίκων, προκειμένου η μικρή να δώσει στους ειδικούς παιδοψυχολόγους συμπληρωματική κατάθεση.

Οι ειδικοί θα προσπαθήσουν να μάθουν από το παιδί αν αυτά που υποστηρίζει εκδιδόμενη γυναίκα με κατάθεση της στο «Ανηλίκων» για τον 53χρονο, ότι επισκεπτόταν οίκο ανοχής μαζί με το κοριτσάκι, αν έχουν βάση, ενώ θα της δείξουν και φωτογραφίες, προκειμένου να προχωρήσει σε αναγνώριση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: Ο Δήμαρχος παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ

Καθαρές και άμεσες απαντήσεις στα θέματα που εγείρει ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, σχετικά με το έργο της Διπλής Ανάπλασης, έδωσε κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβου...

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα έπειτα από επίθεση σκύλων σε χώρο στάθμευσης

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε γυναίκα στη Ραφήνα το πρωί της Τετάρτης. Η επίθεση έγινε στον χώρο στάθμευσης της οδού Μάντικα. Τα ζώα προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στη γυναίκα, μ...

Κυψέλη: «Το κεφάλι μου είχε γεμίσει με αίμα όλο το πάτωμα», είπε ο 18χρονος που δέχθηκε επίθεση στο σχολείο

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε ο 18χρονος μαθητής από τη Νιγηρία, ο οποίος δέχθηκε επίθεση μέσα στο σχολείο του στην Κυψέλη από έναν 19χρονο Γεωργιανό. Ο θύτης οδηγήθηκε στον εισαγγ...

Φόρτωση άρθρων...