Τρίτη
28 Νοεμβρίου 2023

Τραγωδία στα Τέμπη: Eλεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων του ΟΣΕ

Ελλάδα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα έπειτα από την απολογία του στον εφέτη-ανακριτή, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων του ΟΣΕ.

Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στο στέλεχος του ΟΣΕ είναι η απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα και η καταβολή εγγύησης 20 χιλιάδων ευρώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Την ερχόμενη εβδομάδα απολογούνται ενώπιον του ανακριτή τα άλλα τέσσερα διευθυντικά στελέχη του Οργανισμού, τα οποία επίσης αντιμετωπίζουν την ίδια κατηγορία, αυτή της διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνικών με αποτέλεσμα τον θάνατο πολλών ανθρώπων, δια παραλείψεως.

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 9.30 το πρωί την πόρτα του εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαΐμη, αναμένεται να ξαναπεράσει ο προφυλακισμένος επιθεωρητής του ΟΣΕ και το επόμενο διάστημα και ο επίσης προφυλακισμένος σταθμάρχης της μοιραίας βάρδιας της 28-2-2023, καθώς το κατηγορητήριο έχει συμπληρωθεί από την ημέρα που απολογήθηκαν για πρώτη φορά, με νέα στοιχεία για τους τραυματίες του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρδαλιάς: Τα θέματα της ασφάλειας των πολιτών είναι ζητήματα άμεσης προτεραιότητας για την Περιφέρεια Αττικής (Photos)

Συνάντηση είχαν το μεσημέρι νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς και υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου. Στη συνάντηση επικυρώθηκε η συναντίληψη τ...

Υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα οι «Times»: «Πρέπει να εκτεθούν στο φυσικό τους μέρος»

Υπέρ των ελληνικών διεκδικήσεων για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και την έκθεσή τους στο «φυσικό τους μέρος», τάσσονται οι βρετανικοί «Times» με αφορμή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτά...

Φόρτωση άρθρων...