Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: Eλεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων του ΟΣΕ

Ελλάδα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα έπειτα από την απολογία του στον εφέτη-ανακριτή, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων του ΟΣΕ.

Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στο στέλεχος του ΟΣΕ είναι η απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα και η καταβολή εγγύησης 20 χιλιάδων ευρώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Την ερχόμενη εβδομάδα απολογούνται ενώπιον του ανακριτή τα άλλα τέσσερα διευθυντικά στελέχη του Οργανισμού, τα οποία επίσης αντιμετωπίζουν την ίδια κατηγορία, αυτή της διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνικών με αποτέλεσμα τον θάνατο πολλών ανθρώπων, δια παραλείψεως.

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 9.30 το πρωί την πόρτα του εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαΐμη, αναμένεται να ξαναπεράσει ο προφυλακισμένος επιθεωρητής του ΟΣΕ και το επόμενο διάστημα και ο επίσης προφυλακισμένος σταθμάρχης της μοιραίας βάρδιας της 28-2-2023, καθώς το κατηγορητήριο έχει συμπληρωθεί από την ημέρα που απολογήθηκαν για πρώτη φορά, με νέα στοιχεία για τους τραυματίες του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στoν προβλήτα του λιμανιού, λόγω των ισχυρών ανέμων (Video&Photos)

Ατύχημα με θαλαμηγό σημειώθηκε στις Σπέτσες λόγω των ισχυρών ανέμων. Πολυτελές σκάφος χτύπησε στον προβλήτα του λιμανιού εξαιτίας των πολλών μποφόρ. Από το ατύχημα δεν έχει τραυ...

Πάτρα: Στις 15 Μαΐου η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών της Πάτρας η ημερομηνία της δίκης των έξι προφυλακισμένων αντιεξουσιαστών και μιας γυναίκας που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για σύ...

Φόρτωση άρθρων...