Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: «Ελπίζουμε σε ένα θαύμα», λέει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού (Video)

Μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας ο 20χρονος Γεράσιμος, ο οποίος είναι ο μοναδικός που έχει διασωθεί από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου στα Τέμπη.

Ο 20χρονος έπειτα από την σύγκρουση των τρένων, εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά. Όμως, η πτώση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα.

Η μητέρα του Γεράσιμου μίλησε στο «Live News» στο MEGA για την κατάσταση του παιδιού της. Ο 20χρονος φέρει βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και έχει υποστεί μέσα σε δώδεκα ώρες δύο επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί ο εγκέφαλός του.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του 20χρονου ανέφερε: «Ο Γεράσιμος, το παιδί μας είναι στο χέρι της Παναγίας. Περιμένουμε την ενημέρωση των γιατρών κάθε μέρα, ευελπιστώντας σε ένα θαύμα.

«Το παιδί μου θέλει όλοι γύρω του να χαμογελούν, είναι ένα χαμογελαστό παιδί. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που προσεύχονται για τον γιο μας και εκφράζουν την συμπαράστασή τους.

Ο Γεράσιμος συνθέτει μουσική, του έχω φέρει να ακούει τις μουσικές του. Οι γιατροί του νοσοκομείου, οι νοσηλευτές, είναι άγγελοι, κάνουν για το παιδί μας ό,τι περνάει από το χέρι τους».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή - «Αναπνέει μόνος του»

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και...

Φόρτωση άρθρων...