Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Τέμπη: Αυτό είναι το παραπεμπτικό για την αναρρωτική άδεια του επιθεωρητή που «καίει» τους γιατρούς (εικόνες)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την αναρρωτική άδεια του επιθεωρητή του σταθμάρχη της Λάρισας. Αδυναμία βάδισης ανέφερε ο επιθεωρητής, ο οποίος πήγε στο γραφείο του διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου για να λάβει αναρρωτική άδεια. 

Το παραπεμπτικό, το οποίο δημοσιεύει ο taxydromos.gr, φέρει την υπογραφή του Διευθυντή της Νευροχειρουργικής, Νίκου Χαυτούρα, ο οποίος μετά τις εξελίξεις τέθηκε εκτός ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ «για λόγους αρχής και πολιτικού ήθους».

Από την ΕΔΕ που έγινε προέκυψε ότι ο επιθεωρητής έλαβε αναρρωτική άδεια, ενώ δεν υπεβλήθη σε καμία διαγνωστική εξέταση, δεν προσήλθε στα ΤΕΠ, αλλά αναζήτησε τον διευθυντή της κλινικής που γνωμάτευσε μόνο με την κλινική εικόνα και χωρίς καμία άλλη εξέταση και εν συνέχεια ο επιμελητής κατ’ εντολή του διευθυντή πήρε τριανταήμερη αναρρωτική άδεια.

Η σπουδή έκδοσης μιας τέτοιας γνωμάτευσης εκτός της συνήθους διαδικασίας που απαιτεί επίσκεψη σε ΤΕΠ ή σε τακτικό ραντεβού και διαγνωστικό έλεγχο και στον χρόνο που γίνεται ήτοι ένα 24ώρο έπειτα από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα δικαιολογεί απολύτως τον πειθαρχικό έλεγχο και την ποινική αξιολόγηση των συμπεριφορών.

Έτσι αποφασίστηκε η αναστολή καθηκόντων των δύο εμπλεκόμενων γιατρών και η παραπομπή τους στο πειθαρχικό συμβούλιο.

Τέμπη: Αυτό είναι το παραπεμπτικό για την αναρρωτική άδεια του επιθεωρητή που «καίει» τους γιατρούς
Τέμπη: Αυτό είναι το παραπεμπτικό για την αναρρωτική άδεια του επιθεωρητή που «καίει» τους γιατρούς

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Φόρτωση άρθρων...