Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Tέμπη: Ο Δημήτρης ήρθε να ζητήσει την κόρη μου σε γάμο και σκοτώθηκε στα Τέμπη -Είναι όλοι εγκληματίες

Ελλάδα

Ο Κωνσταντίνος Κιρκιμπολάκης, πατέρας της κοπέλας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη που σκοτώθηκε στα Τέμπη, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τις δύσκολες στιγμές που περνάει μετά τον χαμό του συντρόφου της κόρης του.

Κρατώντας στα χέρια μια φωτογραφία της κόρης του Καλλιόπης και του Δημήτρη, που θεωρείται ακόμα αγνοούμενος, μίλησε για τον νεαρό που γνώρισε πρόσφατα καθώς τα δυο παιδιά έκαναν σχέδια γάμου.

«Συγγνώμη αν με ακούς Δημήτρη στη γη που είσαι ή στους αγγέλους. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Μου έδωσε η κόρη μου ένα μήνυμα, να σε τιμήσω, να σε κηδεύσω γιατί το αξίζεις. Της έδωσα υπόσχεση ότι θα το κάνω. Χθες το βράδυ, μου λέει η κόρη μου “μπαμπά έχουμε δρόμο μπροστά μας”. Ακόμα δεν τον έχουν βρει, ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί. Πολλά παιδιά δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί. Τους γονείς του δεν πρόλαβα να τους γνωρίσω» είπε ο πατέρας της νεαρής Καλλιόπης.

«Τα παιδιά γνωρίστηκαν πέρυσι στην Ισπανία. Δούλευαν στον ίδιο χώρο, στην εστίαση, σε ένα ξενοδοχείο στη Μάλαγα. Γύρισαν πίσω, βλεπόντουσαν αλλά όχι κάθε μέρα γιατί ήταν μακρινές οι αποστάσεις. Στις 13 Φεβρουαρίου πήγε η κόρη μου, την πήγα στο καταραμένο τρένο, το ίδιο που ταξίδευε ο Δημήτρης. Στις 13 Φεβρουαρίου την πήγα στο τρένο για να πάει Θεσσαλονίκη, την έλεγα να μην πάει, είχα κάποιο προαίσθημα. Η μαμά της μου έλεγε ότι η κόρη μας είναι ερωτευμένη, να την αφήσω. Έμεινε 5 μέρες στη Θεσσαλονίκη. Πήγε με δυο φίλες της, την Χριστίνα και την Πέννυ.

Πήγαν στο εξοχικό του και γύρισε. Μου είπε, “μπαμπά, θα φέρω στο σπίτι μόνο αυτόν που θα με παντρευτεί”. Και έφερε τον Δημήτρη. Όπου πήγαινε την παρουσίαζε ως γυναίκα του. “Η γυναίκα μου”, έλεγε. Στις 18:30 φύγαμε από το σπίτι. Δεν ήθελα να τους πάω στο σταθμό. Δεν ήθελα. Έλεγα στη γυναίκα μου να πάρουν το λεωφορείο μήπως και χάσει το τρένο και δεν φύγει. Τόσο πολύ τον εκτίμησα και τον αγάπησα, ήθελα να κάτσει έστω 1-2 μέρες ακόμα. Τους έλεγα ψέματα ότι βαριέμαι για να χάσει το τρένο και να μην ταξιδέψει. Αναγκάστηκα και τον πήγα στο τρένο. Σε αυτόν τον καταραμένο σταθμό» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοκ στην Ημαθία: 23χρονη ξύπνησε με δύσπνοια και πέθανε – Ερευνώνται τα αίτια θανάτου

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αλεξάνδρεια Ημαθίας, μετά τον απροσδόκητο χαμό μιας 23χρονης κοπέλας. Η νεαρή γυναίκα ξύπνησε το πρωί της Παρασκευής με έντονη δύσπνοια και κατέρρευσε...

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μετά από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (18/5) από την Αντιτρομοκρατική ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα». με αφορμή ανάρτηση στο Facebook για απειλές μέσω Διαδικτύου. Σύμφωνα με τις δια...

Φόρτωση άρθρων...