Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Τέμπη: Ο σταθμάρχης δεν καταλάβαινε το σήμα που του έδινε το σταθμαρχείο του Παλαιοφάρσαλου

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη και το πώς αυτή εκτυλίχτηκε, με βάση τις συνεννοήσεις των σταθμαρχών.

Όταν το Intercity 62 ξεκίνησε από το Παλαιοφάρσαλο, από τη μονή γραμμή καθόδου, ο σταθμάρχης έκανε την αναγγελία της αναχώρησης, δίνοντας σήμα στο σταθμαρχείο της Λάρισας, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. 

Εκεί βρισκόταν ο 59χρονος κατηγορούμενος σταθμάρχης. Όπως μεταδίδει το ρεπορτάζ, ο σταθμάρχης φαίνεται να μην καταλάβαινε το σήμα που ελάμβανε.

Τότε, ο έμπειρος σταθμάρχης από το Παλαιοφάρσαλο, επικοινώνησε τηλεφωνικά, λίγα λεπτά πριν από τις 23:00, με συνάδελφό του που ήταν στην απογευματινή βάρδια στη Λάρισα και εκείνος του είπε ότι είχε φύγει από το σταθμαρχείο, παρόλο που η βάρδιά του τελείωνε στις 23:00.

Ο σταθμάρχης Παλαιοφάρσαλου, ανήσυχος, τον ρώτησε γιατί δεν κάθισε ακόμα λίγο μέχρι να περάσει και αυτό το τρένο.

Το περιβάλλον του σταθμάρχη της προηγούμενης βάρδιας υποστηρίζει ότι εκείνη την ημέρα, εκείνος έκανε συνολικά 35 ελιγμούς στη βάρδια του και πως ο πρώτος ελιγμός του άπειρου συναδέλφου του προκάλεσε τη μοιραία σύγκρουση. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο σταθμάρχης έφυγε στην ώρα του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Φόρτωση άρθρων...