Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τέμπη: Στα χέρια Εφέτη Ανακριτή η διαδικασία – Τι κατάσταση επικρατούσε στο σταθμαρχείο Λάρισας μετά το δυστύχημα

Εφέτης ανακριτής έχει αναλάβει τη δικαστική διαδικασία για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Την ίδια ώρα, αποκαλύψεις γίνονται για την κατάσταση που επικρατούσε στο σταθμαρχείο Λάρισας μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων. 

Το απόλυτο μπάχαλο επικρατούσε στο σταθμαρχείο Λάρισας έπειτα την τραγωδία στα Τέμπη, καθώς ο σταθμάρχης αδυνατούσε να αντιληφθεί το λάθος του και το μέγεθος της καταστροφής.

Το σκηνικό της βραδιάς συνθέτουν η απειρία, η άγνοια, η ανευθυνότητα και η ανικανότητα που οδηγούν τον σταθμάρχη να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.

Μάλιστα στα ηχητικά ντουκουμέντα που έφερε στο φως το «Πρώτο Θέμα» οι σταθμάρχες επιδίδονταν σε σχολιασμούς άσχετους με το αντικείμενο της δουλειάς τους, μιλούσαν για σουβλάκια αλλά και για τις σεξουαλικές επιδόσεις τους.

Οι σοκαριστικές συνομιλίες των σταθμαρχών μέχρι τη μοιραία σύγκρουση

Το αποκορύφωμα της ασυνεννοησίας ήταν όταν ο σταθμάρχης, την ώρα που του είπαν να καλέσει το 100, ρώτησε… πώς να το καλέσει, και εάν θα πρέπει να κολλήσει τον τριψήφιο 100 στο τέλος ενός άλλου εξαψήφιου τηλεφώνου που του έδωσαν.

Για την υπόθεση έχουν μπει δύο εφέτες ανακριτές και η διαδικασία θα προχωρήσει πάρα πολύ γρήγορα. Αναμένεται να κληθούν και άλλα πρόσωπα προκειμένου να καταθέσουν. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η επιτροπή αξιολόγησης των σταθμαρχών, άρα και του 59χρονου σταθμάρχη.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Φόρτωση άρθρων...