Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Τέμπη: Βίντεο-ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση – Σοκάρουν οι κραυγές

Το βίντεο του τραυματία Λάζου Παπαζήση αποτυπώνει τις πρώτες στιγμές μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων.

Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσίευσε επιβάτης της επιβατικής αμαξοστοιχίας λίγο μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη που προκάλεσε τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων αλλά και τον τραυματισμό δεκάδων ατόμων. 

Ο Λάζος Παπαζήσης, ένας από τους ανθρώπους που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τη μοιραία αμαξοστοιχία Intercity 62, που συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο το βράδυ της Τρίτης, δημοσίευσε το βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Είναι μερικά δευτερόλεπτα μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Η φωτιά που έχει ξεσπάσει είναι μεγάλη, ο κόσμος που έχει καταφέρει να βγει από τα βαγόνια σε κατάσταση σοκ προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Κραυγές, ουρλιαχτά και εκκλήσεις για βοήθεια ακούγονται στο βίντεο. 

Ο Λάζος Παπαζήσης επέζησε από τη σύγκρουση των τρένων και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. «Η Παναγία έβαλε το χέρι της να είμαι ζωντανός», γράφει στο facebook μια ημέρα μετά την τραγωδία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πασαλιμάνι: Η στιγμή που εντοπίζουν νεκρό τον 31χρονο αστυνομικό μετά την κατάρρευση του κτιρίου – Εικόνες-σοκ

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο από τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτιρίου στο Πασαλιμάνι και τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, ...

Φόρτωση άρθρων...