Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Θανατηφόρα τροχαία σε Μαρούσι και Ασπρόπυργο - Δύο νεκροί μέσα

Ελλάδα

Δύο τροχαία δυστυχήματα στα οποία έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα έγιναν μέσα σε λίγες ώρες τα ξημερώματα σε Μαρούσι και Ασπρόπυργο. Η πρώτη χρονικά τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο, όταν ένα αυτοκίνητο με δύο επιβάτες ανετράπη για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 26χρονος ο οποίος ανασύρθηκε ελαφρά τραυματισμένος. Ωστόσο, η 21χρονη γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού έχασε τη ζωή της.

Νεκρός μοτοσικλετιστής στο Μαρούσι

Το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα έγινε στην οδό Σωρού στο Μαρούσι, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με μοτοσικλέτα. 

Από τη σύγκρουση, που σημειώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα, τραυματίστηκαν τόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου όσο και ο αναβάτης της μοτοσικλέτας.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου ο αναβάτης της μοτοσικλέτας κατέληξε από τα βαριά τραύματα που είχε υποστεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Φόρτωση άρθρων...