Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον θάνατο βρέφους πέντε μηνών στην Πάρο. Οι Αρχές περιμένουν τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να καθοριστεί η ακριβής αιτία.
Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο θάνατος του παιδιού δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με το cyclades24.gr. Η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη με τις τελικές απαντήσεις να δίνονται από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, ωστόσο εξετάζονται δύο κύρια σενάρια: επιπλοκές από θερμοπληξία ή εισρόφηση.
O εισαγγελέας πρωτοδικών Σύρου άσκησε δίωξη σε βάρος των δύο γονέων, οι οποίοι φέρονται να άφησαν το βρέφος εκτεθειμένο στον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24, ο πατέρας θα απολογηθεί σήμερα στις 18:30, ενώ η μητέρα του παιδιού ζήτησε προθεσμία από τον ανακριτή και θα απολογηθεί την Πέμπτη το πρωί, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του.
ΑΠΘ: Εκκενώθηκε η κατάληψη του κυλικείου Ιατρικής (Photos)
Χωρίς ενεργό μέτωπο οι πυρκαγιές σε Ανάβυσσο, Λέσβο και Ξάνθη (Video&Photos)
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις