Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: 15χρονος «έβγαλε πιστόλι» σε αστυνομικούς για το Tik Tok

Ελλάδα

Με σκοπό να αναρτήσουν το «επίτευγμά» τους στο Tik Tok μία παρέα 15χρονων έφτασε στο σημείο να σημαδέψει με ψεύτικο πιστόλι περιπολικό της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα χθες βράδυ Σαββάτου περίπου στις 22:30, 5 ανήλικοι 15 ετών, πλησίασαν στην περιοχή της Χαριλάου δύο άτομα, απειλώντας τους με ψεύτικο πιστόλι πως θα τους ληστέψουν, χωρίς ωστόσο να κάνουν κάτι περισσότερο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, με περιπολικό να φτάνει στην περιοχή για τον εντοπισμό των νεαρών.

Ένας από τους 15χρονους βγήκε τότε μπροστά στο όχημα της Αστυνομίας σημαδεύοντας το.

 Οι άνδρες της Αστυνομίας, κατέβηκαν από το περιπολικό, πιάνοντας τον έναν από την παρέα των ανηλίκων, ενώ στη συνέχεια προσήχθησαν και οι υπόλοιποι τέσσερις.

Όπως είπαν σκοπός τους ήταν να δημοσιεύσουν το video με τη δράση τους στο Tik Tok.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...