Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: 22χρονη έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης μέσα σε πολυκατοικία

Στιγμές τρόμου βίωσε το βράδυ της Πέμπτης (16.03.2023) μια 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη, καθώς έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης μέσα σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας που μένει.

Η 22χρονη, σύμφωνα με την καταγγελία της, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης το βράδυ της Πέμπτης (16.03.2023) στην πολυκατοικία που μένει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ένας νεαρός την πλησίασε σε κοινόχρηστο χώρο και την παρενόχλησε.

Το περιστατικό, όπως ανέφερε η 22χρονη στην καταγγελία της, έγινε τα ξημερώματα, με την κοπέλα να απευθύνεται στην Άμεση Δράση, οπότε ακολούθησαν αστυνομικές αναζητήσεις που οδήγησαν στη σύλληψή του νεαρού.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 22χρονο από τη Βουλγαρία, ο οποίος οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης και κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ: «Παρουσίαση πρότασης για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική»

Εκδήλωση με θέμα «Πρόταση ΟΝΝΕΔ για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική» διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα. Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Υπουργός Κοινωνικής Συν...

Μήνυση στην αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτει ο Δασκαλάκης - Την κατηγορεί για ψευδή κατάθεση

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ξέσπασε σε λυγμούς όταν...

Φόρτωση άρθρων...