Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: 8χρονος πήρε το 100 και έσωσε τη μητέρα του που λιποθύμησε στο τιμόνι

Ένας 8χρονος ενήργησε με απόλυτη ψυχραιμία ειδοποιώντας τις Αρχές όταν η μητέρα του αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ οδηγούσε και οι κινήσεις τους ήταν σωτήριες.

Η περιπέτεια για τον ανήλικο και τη μητέρα εκτυλίχθηκε το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Η γυναίκα οδηγούσε, αισθάνθηκε αδιαθεσία στο ύψος της γέφυρας του Αξιού, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival. Ακινητοποίησε το όχημα και στη συνέχεια λιποθύμησε.

Ο 8χρονος. διατήρησε την ψυχραιμία του, κάλεσε αμέσως το 100 και ανέφερε πως η μητέρα του λιποθύμησε. Το αγοράκι κατάφερε να περιγράψει και το σημείο στο οποίο είχαν σταματήσει με το αυτοκίνητο, διευκολύνοντας το έργο των Αρχών.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο 8χρονος δέχθηκε τα συγχαρητήρια των αστυνομικών που μετέβησαν στο σημείο, αποκαλώντας τον μάλιστα «μικρό ήρωα», αφού με την κίνησή του αυτή, έσωσε τη μητέρα του από τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου. Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα, μέσα από ένα βί...

Φόρτωση άρθρων...