Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άρη - Τουλάχιστον 10 προσαγωγές (Φωτογραφίες)

Ελλάδα

 

Επεισόδιο μεταξύ οπαδών συνέβη νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, στις 15:30 περίπου 20-30 οπαδοί του ΠΑΟΚ ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με ισάριθμους οπαδούς του Άρη, στην περιοχή της Χαριλάου και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Βούλγαρη.

Οι οπαδοί του Δικεφάλου επέβαιναν σε μηχανάκια και έφεραν μαζί τους ρόπαλα και άλλα αντικείμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έρχονταν από το κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, ενώ οι οπαδοί του Άρη έβγαιναν από τα γραφεία συνδέσμου της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται επισήμως, ένας οπαδός τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δέκα προσαγωγές, ενώ συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα στην ευρύτερη περιοχή οι έλεγχοι για άτομα που ενδεχομένως συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

α_opadiko_epeisodio_voulgari_grtimes_eidiseis2

 

α_opadiko_epeisodio_voulgari_grtimes_eidiseis3

 

α_opadiko_epeisodio_voulgari_grtimes_eidiseis5

 

 

α_opadiko_epeisodio_voulgari_grtimes_eidiseis6

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αίρονται και τα τελευταία μέτρα κατά της Covid-19 που παρέμεναν σε ισχύ σε δομές Υγείας

Αίρονται και τα τελευταία μέτρα κατά της Covid-19 που παρέμεναν σε ισχύ σε δομές Υγείας και κλειστές δομές κοινωνικής φροντίδας, μετά από απόφαση της 3ης Εθνικής Επιτροπής Αντιμετώ...

Στάσεις εργασίας αύριο Πρωτομαγιά στο Μετρό - Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα και ποιοι απεργούν

Στη γενική 24ωρη απεργία της Πρωτομαγιάς, τη Μεγάλη Τετάρτη (01/05), συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα σωματεία των οποίων έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας...

Φόρτωση άρθρων...