Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ανακοπή στο σπίτι του υπέστη το 6χρονο κορίτσι που κατέληξε στο «Ιπποκράτειο»

Ανακοπή στο σπίτι του υπέστη το 6,5 ετών κορίτσι που άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί στο Nοσοκομείο «Ιπποκράτειο» στη Θεσσαλονίκη.

Tο κοριτσάκι εδώ και τρεις ημέρες ήταν εμπύρετο με συμπτώματα διάρροιας και δύσπνοιας στο σπίτι του, στην Τούμπα. Σήμερα η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, σύμφωνα με το ThessToday.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αφού νωρίτερα είχε εξεταστεί και από παιδίατρο, και μέσα σε λίγη ώρα διακομίστηκε διασωληνωμένο στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, με τους διασώστες να προσπαθούν να ανακτήσουν τις αισθήσεις του με ΚΑΡΠΑ.

Μόλις το κοριτσάκι έφτασε στο «Ιπποκράτειο» διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, όπου από την πρώτη στιγμή το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό με υπεράνθρωπες προσπάθειες επιχείρησε να το επαναφέρει στη ζωή. Όμως, το κοριτσάκι έχασε τη μάχη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

«Έκαναν μεγάλη προσπάθεια οι διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και οι γιατροί στο νοσοκομείο για να το επαναφέρουν στη ζωή με ΚΑΡΠΑ, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. Σύμφωνα με τον ίδιο το παιδάκι υπεβλήθη και σε τεστ κορωνοϊού, χωρίς όμως να διαπιστωθεί λοίμωξη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πλέον αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από την ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Φόρτωση άρθρων...