Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος προσπάθησε να ληστέψει ηλικιωμένη στο ATM

Ελλάδα

Μία ηλικιωμένη γυναίκα έβαλε ως... στόχο για να ληστέψει ένας νεαρός άνδρας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Δευτέρας (26/12).

Περίπου στις 6 το απόγευμα, η ηλικιωμένη γυναίκα χρησιμοποίησε το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ATM) υποκαταστήματος τράπεζας, επί της οδού 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με το thestival.

Όταν η ηλικιωμένη γυναίκα πραγματοποίησε ανάληψη χρημάτων, ο δράστης την προσέγγισε απειλητικά και προσπάθησε ανεπιτυχώς να της κλέψει τα χρήματα. Στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τη δήλωση της παθούσας, ο δράστης ήταν ένας Ρομά και πιθανόν ανήλικος. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τον νεαρό δράστη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Φόρτωση άρθρων...