Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός αυτοκτόνησε πέφτοντας με το αυτοκίνητό του στον Θερμαϊκό

Ελλάδα

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας άντρας στην παραλία της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Τετάρτης, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στη μία το μεσημέρι, δίπλα από το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης και άμεσα κινήθηκε η διαδικασία για τον απεγκλωβισμό και την ανάσυρση ενός ατόμου.

Σύμφωνα με το thestival.gr ο άνδρας έπεσε στη θάλασσα με το όχημά του αφού πρώτα είχε δεθεί για να μην μπορέσει να γλιτώσει. Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του Ποσειδωνίου γύρω στις 13:00.

Οπως αναφέρει το grtimes.gr πρόκειται για αστυνομικό περίπου 45 ετών που υπηρετούσε στο Τμήμα Αλλοδαπών. Ο αυτόχειρας εμφανίστηκε με το ιδιωτικό του ΙΧ στο λιμανάκι πίσω ακριβώς από το Ποσειδώνιο και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους μεταξύ των οποίων και έναν ιερέα, ότι σκοπεύει να πέσει με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα. Αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα ανέφεραν ότι ο αστυνομικός επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς φέρεται να έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Τόσο ο ιερέας όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τον μεταπείσουν και κάποιοι εξ’ αυτών επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ΙΧ ώστε να μην κάνει πράξη την απειλή του. Ωστόσο, μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε την προσέγγιση, έβαλε χειροπέδες δένοντας τα χέρια του στο τιμόνι, έβαλε μπρος και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

«Είπε 'τώρα θα δεις!' και έπεσε στη θάλασσα»

Μία γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο περιέγραψε στο thestival.gr καρέ καρέ τα όσα είδε.

“Είδαμε ένα αυτοκίνητο και μέσα έναν άνδρα γύρω στα 40 ετών. Μιλούσε στο τηλέφωνο και είπε “τώρα θα δεις”. Το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση, με ανοιχτό παράθυρο αλλά νομίζαμε ότι θα παρκάρει. Όταν γύρισα για να το δω ξανά, έπεσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στη θάλασσα. Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και την πυροσβεστική. Ήρθαν πολύ γρήγορα” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Νεαρό ζευγάρι που βρισκόταν επίσης στο σημείο, δήλωσε στο thestival.gr ότι ο άνδρας είχε δέσει τα χέρια του με χειροπέδες στο τιμόνι και στη συνέχεια έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα. Εξήγησαν ακόμα πως ένας ιερέας έτρεξε να φωνάξει στον άνδρα να βγει έξω, αλλά ο οδηγός δεν έκανε καμία κίνηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...