Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία 89χρονης στο σπίτι της τον Σεπτέμβριο του 2022

Ελλάδα

Σε δύο συλλήψεις ανδρών που κατηγορούνται για ληστεία μετά φόνου με θύμα μια γυναίκα 89 ετών, το Σεπτέμβριο του 2022, στον οικισμό Κερασιά, του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν σε εκτέλεση εντάλματος που είχε εκδώσει η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της ληστείας.

Οι φερόμενοι ως δράστες της ανθρωποκτονίας αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθούν στην ανακρίτρια.

Την ηλικιωμένη είχαν εντοπίσει νεκρή, μέσα στο σπίτι της που ήταν αναστατωμενο, άτομα του οικογενειακου της περιβάλλοντος, το βράδυ της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου 2022. Από τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα δεν προέκυπτε ξεκάθαρη αιτία θανάτου. Την έρευνα για την υπόθεση είχε αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Φόρτωση άρθρων...