Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ελαιοχρωματιστής εξαπάτησε 80χρονη με άνοια και αγόρασε το σπίτι της με 10.000 ευρώ

Ελλάδα

Θύμα απάτης έπεσε 80χρονη γυναίκα η οποία «πούλησε» έναντι 10.000 ευρώ το σπίτι της στην Θεσσαλονίκη στον ελαιοχρωματιστή που το έβαφε.

Η κόρη μιας 80χρονης που έπασχε από άνοια κατήγγειλε πως ένας ελαιοχρωματιστής που επισκεύαζε το σπίτι, τελικά το «αγόρασε» έναντι 10.000 ευρώ.

Το χρονικό της απάτης

Η 80χρονη θέλησε το 2019 να βάψει το σπίτι της και τις εργασίες ανέλαβε ο ελαιοχρωματιστής, ο οποίος άρχισε να τη γνωρίζει καλύτερα και να κερδίζει την εμπιστοσύνη της. Εκμεταλλευόμενος τα προβλήματα υγείας της γυναίκας, την έπεισε να του δώσει ένα πληρεξούσιο, το οποίο χρησιμοποίησε προκειμένου να προχωρήσει στην αγορά του σπιτιού της, έναντι 10.000 ευρώ! Στη συνέχεια, ο ελαιοχρωματιστής μεταβίβασε το σπίτι στην κόρη του.

Μετά από τον θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας, τον Αύγουστο του 2022, όταν πλέον αποκαλύφθηκε η απάτη, η κόρη της κατέθεσε μήνυση στον ελαιοχρωματιστή. Όπως αποκαλύφθηκε, την πώληση έκανε ο γιος του ελαιοχρωματιστή, στον οποίο η ηλικιωμένη φέρεται να είχε υπογράψει σχετικό πληρεξούσιο, με το οποίο του έδινε τη δυνατότητα να το πουλήσει όπου θέλει.

 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν η 80χρονη πέθανε τον περασμένο Αύγουστο. Μετά τον θάνατό της, η κόρη της διαπίστωσε πως η μητέρα της πούλησε δια πληρεξουσίου το σπίτι, έναντι μόλις 10.000 ευρώ στον γιο του ελαιοχρωματιστή, χωρίς βεβαίως η κόρη να γνωρίζει οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Με ισχυρούς ανέμους, ζέστη και βροχές η Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα κάνουμε Ανάσταση και Πάσχα

Ισχυροί άνεμοι έως 8 μποφόρ αναμένονται σήμερα Μεγάλη Τρίτη (30.4.2024), γεγονός που θα προκαλέσει προβλήματα στις θαλάσσιες μετακινήσεις. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές ο καιρός θα εί...

Φόρτωση άρθρων...