Ελεύθερες αφέθηκαν με εντολή Εισαγγελέα, οι έξι ανήλικες 13 και 14 ετών, που το βράδυ της Παρασκευής προσέγγισαν δύο 13χρονες συνομήλικές τους σε πάρκο στην οδό Νυμφαίου, στην περιοχή του Εύοσμου Θεσσαλονίκης και αφού τις οδήγησαν σε πυλωτή οικοδομής, τις ξυλοκόπησαν, ενώ παράλληλα τις εξύβριζαν.
Μάλιστα δυο εξ αυτών βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τον διαπληκτισμό, ενώ μία αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο από την 13χρονη παθούσα.
Οι ανήλικες είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού-Ευόσμου, για σωματικές βλάβες από κοινού, εξύβριση από κοινού, παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και κλοπή, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, που αφέθηκαν ελεύθεροι χθες το απόγευμα.
Δολοφονία Λάλα: Ποινική δίωξη σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων για βαριά αδικήματα - Κατασχέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες
Ροδόπη: Αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες έπεσε σε χαράδρα – Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις