Τετάρτη
23 Οκτωβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Γατάκι βρέθηκε με κομμένα τα τρία πόδια του – Ο ακρωτηριασμός προκλήθηκε από ανθρώπινο χέρι

Ελλάδα

Ένα γατάκι εντοπίστηκε με ακρωτηριασμένα τα τρία του άκρα στη Θεσσαλονίκη, με τους ειδικούς να κάνουν λόγο για παρέμβαση ανθρώπινου χεριού, γεγονός, που σοκάρει.

Το γατάκι βρέθηκε την προηγούμενη Κυριακή και παρ’ ότι οι αρχικές σκέψεις για τον τραυματισμό του αφορούσαν κάποιο ατύχημα, τελικά φάνηκε πως τα τραύματα προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο από κάποιον άνθρωπο.

Όπως ενημέρωσε η κτηνιατρική κλινική “Αγαθαγγελίδη“, όπου νοσηλεύεται ο «Ήφαιστος», όπως είναι το όνομα του γάτου, «υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθαρισμού και απομάκρυνσης νεκρωμένων ιστών των ακρωτηριασμένων άκρων καθώς και σε προετοιμασία τους ώστε να δεχθούν μελλοντικά τα προσθετικά μέλη. Ταυτόχρονα πάρθηκαν δείγματα για ιστολογικές εξετάσεις από τις οποίες πιθανώς να προκύψουν περισσότερα δεδομένα για την πρόκληση του ατυχήματος».

Θεσσαλονίκη: Γατάκι βρέθηκε με κομμένα τα τρία πόδια του – Ο ακρωτηριασμός προκλήθηκε από ανθρώπινο χέρι

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιωάννινα: 15χρονοι κατέληξαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση ακραίας μέθης - Δύο συλλήψεις

Σε κατάσταση ακραίας μέθης μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων δύο 15χρονοι, ενώ ακολούθησαν δύο συλλήψεις ενηλίκων. Ειδικότερα, οι δύο νεαροί έφτασαν στο νοσοκ...

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός ζήτησε από τον Δημήτρη Αντωνίου να αποδείξει πως έχει ακρωτηριαστεί στο χέρι

Παγιδευμένα στον «κυκεώνα» της γραφειοκρατίας βρίσκονται τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμεΑ), όπως αναδεικνύει η περίπτωση ηθοποιού από τη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αντων...

Φόρτωση άρθρων...