Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος που μετέφερε μετανάστες

Επεισοδιακή καταδίωξη ενός οχήματος που μετέφερε παράνομους μετανάστες εκτυλίχτηκε το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις για την υπόθεση.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 8 το πρωί της Δευτέρας, ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε ένα ύποπτο όχημα να κινείται στην Περιφερειακή Οδό. 

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν το όχημα, ωστόσο, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και στην περιοχή της λαχαναγοράς, μέχρι τη στιγμή που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Έπειτα από το ατύχημα, οι δώδεκα επιβάτες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν. Μετά από πεζή καταδίωξη, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 36χρονο οδηγό του οχήματος και έναν Αφγανό παράτυπο μετανάστη.

Μετά συνέλαβαν και τον 56χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο κύκλωμα που μετέφερε μετανάστες από τον Έβρο στην ενδοχώρα.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Φόρτωση άρθρων...