Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 22χρονος ανεμβολίαστος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ένας 22χρονος που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Ο 22χρονος δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά της νόσου covid-19, ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς έπασχε από άσθμα και παχυσαρκία.

Ο νεαρός άνδρας δεν νοσηλευόταν σε ΜΕΘ διασωληνωμένος αλλά σε απλή κλίνη με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου (high flow oxygen mask), σύμφωνα με πληροφορίες.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία και κατέληξε χθες από επιπλοκές του κορωνοϊού. 

Από εκεί και πέρα, μια δύσκολη εφημερία ολοκληρώθηκε στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», με 44 εισαγωγές ασθενών και 10 ύποπτα κρούσματα που ακόμα εξετάζονται.

Ανάμεσα στις εισαγωγές ήταν και ένα βρέφος κάτω του ενός έτους που νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο εκτός κινδύνου. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται συνολικά 36 ασθενείς διασωληνωμένοι, εκ των οποίων οι 11 εκτός Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εννιά ασθενείς έχουν διασωληνωθεί σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και δυο ασθενείς σε απλούς θαλάμους. Σε απλές κλίνες νοσηλεύονται 120 άτομα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα το πρώτο βήμα για «καθαρές» και «έξυπνες» μεταφορές στη Θεσσαλονίκη

«Το πρώτο βήμα για «καθαρές» και «έξυπνες» μεταφορές στην πόλη της Θεσσαλονίκης γίνεται τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Δεκαεπτά ηλεκτρικά λεωφορεία βγαίνουν στους δρόμους, εκτελώντας δρομολό...

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μετά από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (18/5) από την Αντιτρομοκρατική ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα». με αφορμή ανάρτηση στο Facebook για απειλές μέσω Διαδικτύου. Σύμφωνα με τις δια...

Φόρτωση άρθρων...