Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: «Καθηλωμένο» παραμένει τρένο από την Αθήνα

Ελλάδα

Καθηλωμένο στον σταθμό Παλαιοφαρσάλου παραμένει αμαξοστοιχία της Hellenic Train που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Στο τρένο βρίσκονται εκατοντάδες επιβάτες που παραμένουν για ώρα μέσα στην αμαξοστοιχία.

Έπειτα από πρόβλημα που ανέκυψε στην αμαξοστοιχία της Hellenic Train και έπειτα από πολύωρη αναμονή αποφασίστηκε τα δρομολόγια να πραγματοποιηθούν με λεωφορεία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Hellenic Train, η αμαξοστοιχία IC 56 λόγω τεχνικού προβλήματος καλωδίου ηλεκτροκίνησης, παραμένει στο σταθμό του Παλαιοφαρσάλου και αναμένεται σημαντική καθυστέρηση.

Ακόμα, η εταιρεία τονίζει πως λόγω της καθυστέρησης το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία από τον Παλαιοφάρσαλο για τη Λάρισα, την Κατερίνη, το Πλατύ και τη Θεσσαλονίκη.

Αναφορικά με την αιτία του προβλήματος που προκάλεσε την ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες, υπήρξε αναφορά για πτώση ηλεκτροφόρων καλωδίων στο τρένο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσι...

Έρευνα diaNEOsis: Τι πιστεύουν σήμερα οι Έλληνες

Να αυτοτοποθετηθούν ιδεολογικά και να περιγράψουν τις γενικότερες αξίες τους οι Έλληνες πολίτες «ζητάει» το τρίτο μέρος του έκτου κύματος της μεγάλης δημοσκοπικής έρευνας της διαΝΕ...

Φόρτωση άρθρων...