Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του ράπερ για τον βιασμό 16χρονης

Κεκλεισμένων των θυρών πραγματοποιείται η δίκη του 27χρονου ράπερ, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης στη Θεσσαλονίκη. Ο ράπερ κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη, με την οποία είχε αναπτύξει επικοινωνία μέσω δημοφιλούς διαδικτυακής πλατφόρμας, τον περασμένο Ιούνιο. 

O βιασμός φέρεται να τελέστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, σε αγροτική περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Η δίκη διεξάγεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, ενώ διεκόπη ώστε να κληθούν να καταθέσουν τόσο η βιολόγος της ΕΛ.ΑΣ. που εξέτασε τα ανευρεθέντα δείγματα DNA όσο και η 16χρονη -παρουσία παιδοψυχολόγου. Είχαν προηγηθεί σχετικά αιτήματα από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Ο 27χρονος, που είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών, αρνείται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για βιασμό ανηλίκου και παράνομη κατακράτηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πισπιρίγκου: Δικαιωμένος αισθάνεται μετά την καταδίκη της ο Μάνος Δασκαλάκης

Δικαιωμένος δηλώνει μέσω των δικηγόρων του ο Μάνος Δασκαλάκης στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης της Ρούλας Πισπιρίγκου που καταδικάστηκε σε ισόβια για τον θάνατο της πρωτότοκ...

Κολωνός: «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», είπε η 12χρονη μετά την ενοχή του Μίχου

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», ήταν η φράση που είπε στη 17χρονη αδερφή της, η 12χρονη από τα Σεπόλια αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή του...

Φόρτωση άρθρων...