Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: «Μπούκαρε» σε κατάστημα και απείλησε τον υπάλληλο με μαχαίρι

Εννιά ένοπλες ληστείες διέπραξε στη Θεσσαλονίκη ένας 30χρονος

Ελλάδα

Εννιά ένοπλες ληστείες διέπραξε από τον Μάρτιο ένας 30χρονος από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή των Συκεών, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, ο 30χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, προέβη σε συνολικά εννέα ένοπλες ληστείες σε καταστήματα καφέ στις περιοχές Συκεών, Νεάπολης και Αγίου Παύλου και σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην περιοχή του Αγίου Παύλου είτε με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου είτε με την απειλή πιστολιού.

«Σήκωσε» 1.000 ευρώ και εξαφανίστηκε

Ένα από τα χτυπήματα του δράστη καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταστήματος.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το thestival.gr, o δράστης μπαίνει σε κατάστημα στην οδό Φωκά στις Συκιές, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του.

Έχοντας αφαιρέσει το ποσό των 1.000 ευρώ και αρκετά πακέτα τσιγάρα, ο δράστης απειλεί ξανά τον υπάλληλο και εξαφανίζεται.

Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο – Περαστικοί ακινητοποίησαν τον δράστη

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, ένας 42χρονος εισήλθε σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και υπό την απειλή όπλου αφαίρεσε από συρτάρια της επιχείρησης χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας περίπου 8.000 ευρώ.

Κατά τη διαφυγή του, ο ιδιοκτήτης, με την επέμβαση περαστικών, ακινητοποιήθηκε και κατόπιν συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο.

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Greek Mafia: Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία 8 συλληφθέντων για δολοφονίες και εμπρησμούς

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία των 8 συλληφθέντων για συμμετοχή σε σπείρα της Greek Mafia, που κατηγορούνται για δολοφονίες, βόμβες και εμπρησμούς. Οι συλλήψεις ξ...

Φόρτωση άρθρων...