Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Mυστήριο με τον θάνατο 24χρονης – Τι είπε ο πατέρας της

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην μπανιέρα του διαμερίσματος που έμενε.

Συγκλονίζει ο πατέρας της 24χρονης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η κόρη του υποστήριζε πως κατοικούσε στην Κέρκυρα.

Μιλώντας στο Mega o πατέρας της 24χρονης ανέφερε: «Θέλω να μάθω την αλήθεια. Τι συνέβη και πώς. Η Ειρήνη ήταν γερή, δεν είχε πρόβλημα υγείας, δεν μπορώ να το καταλάβω τι έγινε».

Ο ίδιος πρόσθεσε στη συνέχεια «όταν μιλούσα μαζί της μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», αναφερόμενος στην κόρη του, η οποία εντέλει έμενε με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Θέλω να λάμψει η αλήθεια και τίποτα άλλο. Για ποιο λόγο ”έφυγε” η αδερφή μου», δήλωσε από την πλευρά του στον τηλεοπτικό σταθμό ο αδελφός της 24χρονης.

«Φαινόταν πολύ ευτυχισμένη, έλαμπε, περνούσε πολύ ωραία», πρόσθεσε στις δηλώσεις του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της περίπου στις 14:30 το μεσημέρι, στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να την επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές φέρεται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο μέχρι στιγμής οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της παραμένουν άγνωστες.

«Την γνώριζα πολύ καλά την κοπέλα, ήταν πολύ ήσυχη. Έμενε περίπου πέντε χρόνια σε αυτό το διαμέρισμα με τον σύντροφό της, ο οποίος την βρήκε νεκρή, όταν γύρισε από το σούπερ μάρκετ που είχε πάει για να πάρει τροφές για τα γατάκια της γειτονιάς. Δεν άργησε καθόλου, πετάχτηκε για λίγα λεπτά» ανέφερε σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, μία γειτόνισσα που μένει στο διπλανό διαμέρισμα από το οποίο εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Η ίδια προσθέτει πως επρόκειτο για ένα πολύ φιλικό ζευγάρι, το οποίο δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην γειτονιά, αλλά αντιθέτως είχαν αναπτύξει σχέσεις, αφού έμεναν δίπλα, και πρόσεχαν ο ένας τον άλλον.

«Έκανε μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα»

«Ο σύντροφός της υπέθεσε ότι πρόκειται για ηλεκτροπληξία, καθώς έκανε μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα. Ωστόσο, οι διασώστες του ΕΚΑΒ που την εξέτασαν, είπαν ότι το σώμα της ήταν “καθαρό” και δεν είχε σημάδια. Όλη η γειτονιά είναι σε σοκ, ήταν πάντα με το χαμόγελο το συγκεκριμένο ζευγάρι».

Το παραπάνω σενάριο εξετάζεται και από τις Αρχές, ωστόσο φως στα αίτια του θανάτου της 24χρονης θα «ρίξει» η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αδειάζει η Αττική για το Πάσχα: Ουρές για γερά νεύρα στις Εθνικές Οδούς, γεμάτα πλοία και αεροπλάνα

Μετ’ εμποδίων γίνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς η κίνηση σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024) σε Αττική Οδό και Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Πα...

Μεγάλη Παρασκευή: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές

Το μεσημέρι θα ανοίξουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και εμπορικά κέντρα ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές. Συγκεκριμένα: - τα ε...

Γιατί ο ουρανός είναι «μαύρος» τη Μεγάλη Παρασκευή – Υπάρχει επιστημονική εξήγηση, λέει ο Θοδωρής Κολυδάς

Συννεφιασμένος είναι ο καιρός της Μεγάλης Παρασκευής (3.5.2024) καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, σήμερα αναμένονται βροχές σε μεγάλο μέρος της χώρας. Ο καιρός τη Μεγάλη Πα...

Φόρτωση άρθρων...