Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για την ιατροδικαστική εξέταση για τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά

Ελλάδα

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την ιατροδικαστή εξέταση για το σημείο τραυματισμού του 16χρονου Ρομά, από τη σφαίρα που έριξε ο αστυνομικός κατά τη διάρκεια της αιματηρής καταδίωξης, στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η σφαίρα χτύπησε τον 16χρονο στην αριστερή πλευρά της ινιακής χώρας του κρανίου, δηλαδή αριστερά κάτω χαμηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, σύμφωνα με πληροφορίες της voria.gr.

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαιώνει την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του ανήλικου, ο οποίος φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που προκλήθηκαν από το βλήμα. 

Ακόμα διαπιστώθηκε μόνο πύλη εισόδου, απ’ όπου το βλήμα αφαιρέθηκε από τους γιατρούς.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον 16χρονο Ρομά.

Ο νεαρός παραμένει διασωληνωμένος, σε καταστολή, στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, επιβλήθηκε στον 34χρονο αστυνομικό κατ’ οίκον περιορισμός, μετά τη διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή για το εάν θα κρινόταν προσωρινά κρατούμενος ή όχι.

Το Δικαστικό Συμβούλιο αναμένεται να εκδώσει την οριστική απόφασή του, εντός των επομένων πέντε ημερών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Φόρτωση άρθρων...