Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε 6χρονο κορίτσι στο «Ιπποκράτειο»

Τραγωδία με θύμα ένα 6χρονο κορίτσι εκτυλίχτηκε στη Θεσσαλονίκη. Η 6χρονη έχασε τη ζωή της το απόγευμα, καθώς υπέστη δύο φορές ανακοπή καρδιάς. 

Η 6χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε από τους γονείς  της στο Κέντρο Υγείας Σοχού. 

Το κορίτσι υπεβλήθη σε εξετάσεις και οι ιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», το οποίο και εφημέρευε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου, όταν κατά τη διάρκεια της εξέτασής του υπέστη ανακοπή καρδιάς. Αμέσως γιατροί και νοσηλευτές κινητοποιήθηκαν, προκειμένου να το επαναφέρουν στη ζωή, κάτι που επιτεύχθηκε.

Στη συνέχεια, το προσωπικό του νοσοκομείου ξεκίνησε τη διαδικασία διασωλήνωσης του παιδιού στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όταν υπέστη για δεύτερη φορά ανακοπή. 

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, το παιδί δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

«Φως» στην αιτία θανάτου του κοριτσιού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Tελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας: Πλήθος κόσμου έξω από το Παναθηναϊκό Στάδιο (Photos)

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το Παναθηναϊκό Στάδιο προκειμένου να παρακολουθήσει την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας από την Ελλάδα στη Γαλλία. H τελετή...

Χειροπέδες σε δύο Σέρβους της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες» - Άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 24-4-2024 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 2 αλλοδαποί, ...

Φόρτωση άρθρων...