Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Πλημμύρισαν καταστήματα - Εκατοντάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική (videos)

Έντονα καιρικά φαινόμενα είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχτεί εκατοντάδες κλήσεις

Ελλάδα

Σφοδρή βροχόπτωση και χαλάζι πλήττει περιοχές της πόλης, ενώ πλημμύρισαν δρόμοι και αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε «βάρκες».

Ένα ξενοδοχείο και ένα μαγαζί ηλεκτρικών συσκευών αυτήν την ώρα έχουν γεμίσει νερό, την ώρα που ιδιοκτήτες και υπάλληλοι παλεύουν να απομακρύνουν τα νερά με ό,τι μέσο διαθέτουν -ακόμη και με σκούπες.

Την ίδια ώρα, έχουν πλημμυρίσει και τα φρεάτια στην οδό Εγνατία, με αποτέλεσμα ο όγκος του νερού που συγκεντρώνεται να είναι έντονος.

Απίστευτες εικόνες σημειώθηκαν και στην οδό Αγίων Πάντων, στη δυτική Θεσσαλονίκη, στο σημείο της γέφυρας όπου βρίσκεται η παλιά κοίτη του Δνεδροποτάμου.

Λόγω του μεγάλου όγκου νερού το σημείο πλημμύρισε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οχήματα.

Όπως φαίνεται σε σχετικό video, ένα όχημα έμεινε κυριολεκτικά βυθισμένο μέσα στα νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και προς το παρόν δεν έχει κληθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και απεγκλωβισμούς, η πλημμύρα είναι έντονη και τα φρεάτια έχουν γεμίσει.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Κατά του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού στρέφεται η οικογένειά της

Σε καταγγελίες για τον δράστη της γυναικοκτονίας της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους και γενικότερα την υπόθεση προχώρησαν οι συνήγοροι της οικογένειας της αδικοχαμένης 28χρ...

Φόρτωση άρθρων...