Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: «Ποτάμια» οι δρόμοι μετά την καταιγίδα (Videos&Photos)

Δέντρα κόπηκαν από τη σφοδρότητα της βροχόπτωσης. 70 κλήσεις στην Πυροσβεστική.

Προβλήματα προκλήθηκαν στη Θεσσαλονίκη μετά το πέρασμα της καταιγίδας νωρίς το μεσημέρι. Οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θυμίζουν ποτάμια, παρά το γεγονός πως η καταιγίδα είχε μικρή διάρκεια. 

Εικόνες δείχνουν τους κεντρικούς δρόμους να έχουν πλημμυρίσει, ενώ δεκάδες ήταν και οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Συγκεκριμένα, δέχθηκε συνολικά 70 κλήσεις, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της για 11 αντλήσεις υδάτων και μία αφαίρεση αντικειμένου.

Λόγω της κακοκαιρίας, δύο δέντρα έπεσαν και επί τόπου έσπευσαν κλιμάκια της Πυροσβεστικής για προκειμένου να τα κόψουν και να τα απομακρύνουν, σύμφωνα με πληροφορίες από του grtimes και του thestival.

Η επέλαση της καταιγίδας ξεκίνησε από την ανατολική πλευρά της πόλης, με πολύ μεγάλο φορτίο νερού να πέφτει στον Χορτιάτη, στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης -χωρίς ωστόσο να προλάβει να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα- και έπειτα τα μαύρα σύννεφα έφυγαν προς τα δυτικά.

Θεσσαλονίκη: «Ποτάμια» οι δρόμοι μετά την καταιγίδα
Θεσσαλονίκη: «Ποτάμια» οι δρόμοι μετά την καταιγίδα
Θεσσαλονίκη: «Ποτάμια» οι δρόμοι μετά την καταιγίδα

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές – Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές, καθώς προβλέπεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες. Πρόκειται για προειδοποιητικό μήνυμα, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται τις ...

Δημήτρης Καφαντάρης: Όταν συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις της Ε.τ.Π. ως «Εθνική Ελλάδος» οι επιτυχίες είναι σημαντικές

Η Τροπολογία η οποία κατατέθηκε από την Ελληνική Αντιπροσωπεία, επί της γνωμοδότησης «Δέσμη μέτρων για τη διεύρυνση 2023 - Δυτικά Βαλκάνια, Τουρκία» σχετικά με τη σύλληψη του εκλεγ...

Φόρτωση άρθρων...