Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Σε Άλκη Καμπανού θα μετονομαστεί η οδός Γαζή

Ελλάδα

Την έγκριση ώστε να μετονομαστεί η οδός Γαζή, στην περιοχή Χαριλάου, σε Άλκη Καμπανού, στη μνήμη του 19χρονου φοιτητή που έχασε τη ζωή του την 1η Φεβρουαρίου σε δολοφονική επίθεση με οπαδικά κίνητρα, έδωσε η Επιτροπή Ονοματοθεσίας – Μετονομασίας οδών, πλατειών ή συνοικιών του δήμου Θεσσαλονίκης στη σημερινή της συνεδρίαση.

Το αίτημα για μετονομασία της οδού είχε κατατεθεί από τον Α.Σ. Άρη, που μέσω επιστολής προς τον δήμο Θεσσαλονίκης ζητούσε τη μετονομασία της οδού αλλά και την τοποθέτηση αναθηματικής πλάκας στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος.

Για την αναθηματική πλάκα έχει δοθεί εντολή από το δημοτικό συμβούλιο του κεντρικού δήμου προς τη Διεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού για το σημείο όπου θα τοποθετηθεί. Σύμφωνα με την εισήγηση, θα μπει επί της οικοδομής όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης, με τη σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας και τα έξοδα θα καλυφθούν από τον Ερασιτέχνη Άρη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Φόρτωση άρθρων...