Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η σύλληψη του μητροκτόνου – Σκότωσε την μητέρα του στην Πιερία και μετέφερε το πτώμα στη Χαλκηδόνα

Ελλάδα

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο 34χρονος σκότωσε την μητέρα του στην Πιερία και μετέφερε το πτώμα με το αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα.

Ο 34χρονος σκότωσε τη μητέρα του στον Κορινό Πιερίας μέσα στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει. Στη συνέχεια, οδήγησε πάνω από 36 χιλιόμετρα έχοντας μέσα στο αυτοκίνητο το άψυχο κορμί της μητέρας του, για να το μεταφέρει στη Χαλκηδόνα όπου ζούσαν, και να το εγκαταλείψει μαζί με το όχημα λίγο έξω από τα κοιμητήρια του χωριού, σύμφωνα με το makthes.gr.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα και όσο δεν είχε εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας που σόκαρε το πανελλήνιο, υπήρχε ακόμη και η αίσθηση ότι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Πώς εντοπίστηκε

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 34χρονος εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο στην οδό Μπρούφα. Για 18 ημέρες περιπλανιόταν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Στον έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς, εντόπισαν πάνω του ένα μαχαίρι και όταν τον ρώτησαν τι είναι αυτό, ο ίδιος απάντησε «σκότωσα την μητέρα μου», δείχνοντας πως δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 30 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Αργυρή, Αργυρούλα, Ρούλα, Αργυρώ Ασημάκης, Ασημίνα, Ασημένια, Μένια, Μίνα Μαλαματή, Μάλα, Μαλαματένια, Ματίνα Δονάτος, Δονάτα,...

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Πώς θα υπολογίζεται και ποιοι υπάλληλοι θα είναι δικαιούχοι

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμ...

Φόρτωση άρθρων...