Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Τι δείχνει η έκθεση DNA για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού

Νέες εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η έκθεση της εργαστηριακής εξέτασης των δειγμάτων DNA τόσο των θυμάτων της επίθεσης όσο και των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ενισχύονται οι ποινικές ευθύνες κάποιων εκ των κατηγορουμένων, καθώς τους τοποθετεί στο σημείο ακριβώς όπου έγινε η δολοφονία με τη σύγκριση των βιολογικών υλικών.

Το βιολογικό υλικό του αδικοχαμένου Άλκη βρέθηκε εκτός από το δρεπάνι, δηλαδή το φονικό όπλο της επίθεσης και στο πεζοδρόμιο, όπου ήταν πεσμένος ο Άλκης και σε έναν σκούφο, σε γάντια αλλά και μέσα στα αυτοκίνητα όπου επέβαιναν οι κατηγορούμενοι.

Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη με αυτόν τον τρόπο τοποθετούνται σε συγκεκριμένες θέσεις μέσα στα αυτοκίνητα, σύμφωνα πάντα με το βιολογικό υλικό που βρέθηκε. Σύμφωνα με τα στοιχεία στο αυτοκίνητο μάρκας Citroen τοποθετείται ένας 20χρονος, στο Renault ένας 23χρονος και στο Polo ένας 22χρονος.

Στη δικογραφία που παραδόθηκε στις εισαγγελικές αρχές από την Ανακρίτρια δεν προστίθενται άλλοι εκτός των δώδεκα κατηγορουμένων, που έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι και με αυτές τις ενέργειες έκλεισε η ανακριτική διαδικασία και αναμένεται πλέον η πρόταση του εισαγγελέα στο δικαστικό συμβούλιο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συστάσεις του υπουργείου Υγείας για την αφρικανική σκόνη που επανέρχεται – Πώς να προφυλαχθούμε

Νέο κύμα αφρικανικής σκόνης αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Η αφρικανική σκόνη προκαλεί κινδύνους για τη ζωή ιδιαίτερα των ευάλωτων. Το υπουργείο Υγείας με νέα εγκύκλιό του δίνε...

Τροχαίο στη Βούλα: Η Αστυνομία αναζητά πληροφορίες για τη φονική παράσυρση της 72χρονης από μοτοσικλέτα

Η Ελληνική Αστυνομία αναζητά πληροφορίες σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στη περιοχή της Βούλας, κατά το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα...

Φόρτωση άρθρων...