Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 55χρονος μαχαιρώνει τον μάγειρα για ένα κοντοσούβλι

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας αποτυπώθηκε η σοκαριστική στιγμή που 55χρονος πελάτης μαχαιρώνει τον μάγειρα του καταστήματος στη Θεσσαλονίκη, το οποίο είχε ως αφορμή μία μερίδα κοντοσούβλι.

Ο 55χρονος φαίνεται ήρεμος όταν μπαίνει στο μαγαζί και κάνει την παραγγελία. «Θέλω να φάω κάτι ελαφρύ σε κρέας» είπε στον μάγειρα, ο οποίος περιέγραψε ότι «τα μάτια του γύριζαν και φαινόταν ότι είχε πάρει κάτι βαρύ, και όχι ποτό».

Όπως φαίνεται στο βίντεο του MEGA, όταν πηγαίνει το κοντοσούβλι στο τραπέζι, ο 55χρονος δείχνει ενοχλημένος. 

Ο μάγειρας πλησιάζει και αρχίζει ο διαπληκτισμός. Ο πελάτης αρπάζει το μαχαίρι και προσπαθεί να του επιτεθεί. Η υπεύθυνη του καταστήματος προσπαθεί να τον συγκρατήσει, αλλά μάταια. 

Ο μάγειρας επιχειρεί και καταφέρνει να τον αφοπλίσει, ωστόσο το κακό έχει ήδη γίνει. Ο δράστης του έχει καταφέρει ένα χτύπημα στην κοιλιά και το μαγαζί γεμίζει αίματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε λίγες μέρες οποιοδήποτε πιστοποιητικό θα εκδίδεται με φωνητική εντολή - Ο ψηφιακός βοηθός αναβαθμίζεται

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου, αλλά και για την νέα εφαρμογή «MyCoast», μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρή...

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Φόρτωση άρθρων...