Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Μεσσηνία με την εξαφάνιση δύο Γερμανών (Photos)

Ελλάδα

Θρίλερ εκτυλίσσεται στη Μεσσηνία με την εξαφάνιση δύο Γερμανών. Οι δύο Γερμανοί δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής από την περασμένη Τετάρτη, σύμφωνα με κάτοικο του Λαγκουβάρδου.

Το ζευγάρι είχε ξεκινήσει από την παραλία της περιοχής για να φτάσει στη νήσο Πρώτη, όπως είχαν πει οι ίδιοι.

Όπως ανέφερε στο «Θάρρος» ο κάτοικος, ο καιρός ήταν κακός και τους συμβούλευσε να μην δοκιμάσουν να φτάσουν στο νησί αλλά αυτοί ήταν αποφασισμένοι ότι θα καταφέρουν να πάνε με τα κανό τους.

Πριν ξεκινήσουν, άφησαν το αυτοκίνητό τους κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον κεντρικό δρόμο. Από τότε έως και σήμερα το αυτοκίνητό τους παραμένει αμετακίνητο στο σημείο, ενώ το ζευγάρι δεν έχει εμφανιστεί.

Την Πέμπτη ο κάτοικος ενημέρωσε Λιμεναρχείο και Αστυνομία με τις Αρχές να του απαντούν ότι ο καιρός δεν ήταν καλός και ήταν αδύνατον να ξεκινήσουν εκείνη τη στιγμή έρευνες, ενώ ακόμη του είπαν ότι δεν έχει υπάρξει ενημέρωση από οικογένεια ή να εκπέμψουν οι ίδιοι «SOS».

Τελικά την Παρασκευή καΐκι πήγε μέχρι τη Νήσο Πρώτη, ήλεγξε το νησί, αλλά πουθενά δεν εντοπίστηκε το ζευγάρι και ούτε καν τα κανό τους.

Από την πλευρά του Λιμεναρχείου, έγιναν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή, αλλά χωρίς να εντοπισθεί κάτι, ενώ ακόμα και τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση των αρχών για εξαφάνιση από οικογένεια ή πρεσβεία.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ μέσω γερμανικής πρεσβείας έχει ξεκινήσει η αναζήτηση των οικογενειών τους.

Θρίλερ στη Μεσσηνία με την εξαφάνιση δύο Γερμανών
Θρίλερ στη Μεσσηνία με την εξαφάνιση δύο Γερμανών

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Με τι καιρό ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα – Οι εκτιμήσεις μετεωρολόγων για το Πάσχα

Η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα πλησιάζουν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκοπεύουν να περάσουν τις ημέρες αυτές εκτός πόλης. Σημαντική παράμετρος, όμως, είναι σίγουρα ο καιρός και...

Απεργία την 1η Μαΐου σε Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό

Απεργία αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς για την Τετάρτη 1η Μαΐου, συμμετέχοντας στο κάλεσμα της ΓΣΕΕ, λόγω του εορτασμού της Πρωτομαγιάς...

Ημαθία: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή, ενώ έκαναν ιππασία

Μια καταγγελία που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ημαθία, η οποία αφορά την σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων μαθητριών κατά τη διάρκεια σ...

Φόρτωση άρθρων...